عضو هیئت علمی دانشگاه یزد معتقد است عدالت و مبارزه با فساد باید به گفتمان تبدیل شود و یکی از مطالبات مردم از نمایندگان مجلس و مسئولان باشد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان یزد، اکبر غفوری در هجدهمین نشست اندیشهورزی «والعصر» که به تبیین «7 توصیه مهم رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم» اختصاص داشت با برشمردن این رهنمودها به تحلیل و بررسی مقوله «عدالت و مبارزه با فساد» به عنوان یکی از این توصیهها پرداخت.
عضو هیئت علمی دانشگاه یزد با اشاره به آیات قرآن کریم، فرازهایی از نهجالبلاغه و احادیث در رابطه با لزوم برقراری عدالت و مبارزه با فساد گفت: بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب نیز بر گسترش عدالت و مبارزه با فساد در همه عرصهها تأکید کردهاند.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم، طهارت اقتصادی را شرط مشروعیت همه مقامهای حکومت جمهوری اسلامی میدانند و در جایی دیگر میفرمایند: برخی در صحبتها و نوشتههای خود بیملاحظه هستند، نمیتوان فساد برخی را به کل کشور تعمیم داد، ما در کشور مدیران پاکدست فراوانی داریم، این گونه سخن که فساد همه جا را فراگرفته، ظلم به افراد و ظلم به نظام است.
این مدرس دانشگاه با اشاره به کلام رهبری که «نسبت فساد در میان کارگزاران حکومت جمهوری اسلامی در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر و بخصوص با رژیم طاغوت که سر تا پا فساد و فسادپرور بود، بسی کمتر است.» اظهار داشت: مسئولان باید با کار جهادی و همت مضاعف بیش از پیش در جهت تحقق عدالت اجتماعی تلاش کنند.
وی افزود: یکی از اهداف بعثت پیامبران الهی برقراری عدالت بوده است ولی اقامه عدل میبایست توسط خود مردم صورت بگیرد؛ مردم باید قسط و عدالت را مطالبه کنند.