مسئول دفتر طنز حوزه هنری استان یزد ؛

۳۶۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر طنز عدلیه(دادخند) ارسال شده است

۳۶۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر طنز عدلیه(دادخند) ارسال شده است
دبیر دومین جشنواره ملی شعر طنز عدلیه(دادخند) گفت: در مجموع ۳۶۵ اثر از ۱۴۲ نفر به دبیرخانه این جشنواره واصل شده که مسن‌ترین شرکت کننده ۸۱ ساله و جوانترین‌ آنها ۱۲ ساله است.
شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
کد خبر :  ۳۵۰۹۸۷

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان یزد، دبیر دومین جشنواره ملی شعر طنز عدلیه(دادخند)  در جمع خبرنگاران با اشاره به ارسال ۳۶۵ اثر به این جشنواره، از برگزاری آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان این دوره در اواخر هفته جاری خبر داد.

وی افزود :  این جشنواره در راستای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضاییه و ایجاد زمینه‌های ارتباط بیشتر دستگاه قضایی با اقشار تأثیرگذار اجتماعی همچون هنرمندان، نویسندگان، شاعران و طنزپردازان برگزار می شود.

مهدی پرنیان که خود از شاعران برجسته کشوری است، گفت: در مجموع ۱۹ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شده‌اند که ۱۰ مورد شایسته تقدیر و ۹ اثر نیز در سه بخش جشنواره به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی و تجلیل خواهند شد.

دبیر این رویداد ادبی در پایان با بیان این که در بخش ویژه نیز سه اثر به عنوان برگزیده معرفی خواهند شد، گفت: اختتامیه این دوره از جشنواره از ساعت ۱۹ چهارشنبه هجدهم مهر در محل سالن شهید عباسپور برق منطقه‌ای یزد آغاز و برگزیدگان با حضور مسئولان و شاعران کشوری و استانی تجلیل خواهند شد.

رئیس کل دادگستری استان یزد در نشست خبری دومین جشنواره ملی شعر طنز عدلیه دادخند، زبان هنر را ابزاری قدرتمند در ایجاد آشنایی مردم از حقوق و تکالیفشان ذکر کرد و گفت: هنر، زبانی رسا و ابزار مورد پذیرش آحاد جامعه در القاء مفاهیم و آموزش موازین عمومی است.

حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در ادامه با بیان این که قالب‌های شعر به ویژه شعر طنز، ، ابراز خوبی برای آشنایی بیشتر مردم با حقوق و تکالیفشان است، ابراز امیدواری کرد آثار ارسالی به جشنواره ملی شعر دادخند با همین رویکرد و رعایت اولویت‌ها دریافت شده باشد و هیات داوران نیز براساس این شاخصها نسبت به انتخاب آثار برتر اقدام کنند.

«حسام سالکی» رئیس  حوزه هنری استان  یزد نیز با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت برگزاری باشکوه این دوره از جشنواره، تصریح کرد: حوزه هنری از سال ۱۳۹۰ روی شعر طنز تمرکز کرده و با برگزاری نشست‌ها و محافل مختلف در جهت ارتقای این بخش به عنوان یکی از نیازهای جامعه امروز اقدام کرده است.

وی با اشاره به وجود زمینههای طنز و شوخی در ادبیات یزدی‌ها از جمله در ضرب المثل‌های مردمان این دیار، گفت: هنر باید گره‌ای را از مسائل فرهنگی و اجتماعی مردم بگشاید و لذا سعی شده محافل طنز با مسئله شناسی و به صورت کاربردی دنبال شود.

سالکی با بیان این که جشنواره دادخند نیز در راستای همین هدف در حال برگزاری است، از اقدامات قابل توجه حوزه هنری کشور در این رابطه را تهیه سریال آقای قاضی که از سریالهای پربیننده کشور در تابستان گذشته شناخته شده است، ذکر کرد


.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد نیز مردمی کردن قوه قضاییه" و "افزایش رضایتمندی مردم از حوزه قضا" را ۲ هدف اصلی سند تحول قوه قضائیه بیان کرد و گفت: برگزاری جشنواره دادخند در راستای نقد عالمانه و به منظور کمک به تحقق این اهداف مورد اهتمام قرار گرفته است.

"محمدحسین رحیمی‌زاده" افزود: البته یکی از تلاش‌های جدی معاونت پیشگیری دادگستری توسعه و ترویج اهمیت قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول است که در هر نشست و محفلی به آن تاکید داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز گفت: شعر یک رسانه قوی و موثر و با نفوذ است که در زندگی مردم جاری و ساری است و مردم کشورمان، این هنر را به ویژه زمانی که با سایر هنرها مانند هنر موسیقی در هم آمیزد، بسیار دوست دارند.

"احسان عابدی" افزود: آینده شعر یزد قطعاً درخشان است و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اقدامات زیادی را در راستای پرورش استعدادهای شعری استان تاکنون داشته‌ است.

 

ارسال نظر

پربازدید ها

صفحه خبر - عکس مطالب بیشتر